1 octombrie 2008

american life



well, a trecut foarte mult timp de cand nu am mai scris pe blog. nu pentru ca nu am vrut, ci pentru ca nu am avut timp. da stiu ca suna foarte stupid cand auzi de la cineva ca nu are timp sa faca ceva, dar aici toate merg ca pe banda. nu ai timp sa faci nimic. dimineata, abia ai timp sa te aranjezi ca tre sa pleci la scoala, in pauze abia ai timp sa mergi sa te uiti in oglinda ca trebuie sa ajungi la urmatoarea ora, ajungi acasa si abia ai timp sa verifici mailul, ca trebuie sa te apuci te teme, care sunt multe, sincer...mai multe ca in tara. si....surprinzator aici tre sa le faci, le verifica in fiecare zi, si primesti note pe ele :)

in fine...saptamana trecuta a fost homecoming week si a fost ffff fun la scoala, in fiecare zi ne-am inbracat dupa o anumita tema. luni-olympics, marti -couch potatoe, miercuri- casino royale, joi- carnival, vineri-dhs day. a fost ffff fain, adica am prins doar luni marti si miercuri pentru ca joi si vineri am fost in grand junction. ce am facut in grand junction? am avut intalnirea districtuala. cum a fost? foarte fain. a fost super sa cunosc toti elevii de schimb, si sa vorbim si sa socializam. ne-am distrat.

vineri am discutat reguli, si sambata am fost pe munte, am mers la un festival intr-un orasel si dupa la mall si dupa mall, am mers sa jucam bowlning. am avut un weekend plin de evenimente si am avut ocazia sa cunosc niste oameni super faini.

cam asta am facut pe langa teme, carti, esee, trigonometrie, spaniola si franceza.
mi-e dor de voi, si mi-ar placea sa mai stiu si de voi

love,
annie

2 comentarii:

Linn spunea...

hehe nu prea sunt multe de stiut, romania a roamas neschimbata:]
in schimb tu treci printr`o serie uimitoare de schimbari si te tii tare. keep going >:D<

Anonim spunea...

si eu zic la fel.ma uitam zilele trecute la cladirea scolii,totul e cum ai lasat,mai cade cate o frunza pe care nu o matura nimeni;vine iarna si apoi iarasi primavara sau direct vara.te vei intoarce din nou aici unde o sa ti se para ca timpul a stat pe loc.