16 iunie 2008

boyfriend vs lover


vorbeam astazi cu o prietena despre relatii. mereu imi place sa filozofez cu cineva pe tema asta. am ajuns la tema 2 relatii in acelasi timp. ce faci cand tu defapt il iubesti mai mult decat orice dar, din pacate el nu e perfect din toate punctele de vedere, si atunci, apare cel care ii completeaza lui lipsurile si in felul asta tu ai relatia perfecta cu 2 oameni diferiti? pai...la inceput e f fain. cu unul iesi, te plimbli, discuti asa...chestiile banale si, cu celalalt, faci tot ce nu faceai cu primul. fugi, tipi, razi, vorbesti despre orice, scapi de rezervele comportamentale pe care le aveai cu primul, cu el esti tu insati.
toate decurg de minune. cel pe care il iubesti evident ca nu stie si cu atat mai putin nu banuieste ca ai avea o a doua relatie, pe cand celalalt stie tot ce se intampla, stie ce iti lipseste din cealalta relatie si incearca sa fie totul pentru ca tu sa fii fericita.
si toate sunt perfecte totul e bine, tu esti ok, toti sunt ok, pana cand, dupa ce te intalnesti cu unul te intalnesti cu celalalt. and then it hits you! ups!!!! el ma tinea de gat....asta ma tine de mana....parca era mai fain cand ma tinea de gat!!!! BANG!!! prima comparatie!!! si asta este doar prima...si cum bine stim cu totii un lucru duce la altul si asa urmeaza toate comparatiile mereu mereu. traiesti doua lumi. e insuportabil.
ajunge si momentul trist in care te desparti de cel pe care il iubeai...pur si simplu nu mai e sa fie, dar esti ok, nu iti pare prea rau ca tu ai rezerva ta care te face fericita, cineva alaturi de care esti sigura ca totul va fi mai mult ca perfect, ca nu aveti de ce sa va certat vreodata, ca veti fi acolo mereu unul pentru celalalt. la fel ca si prima...se termina si a doua ca doar ce mama naibii?! de ce sa traiesti fericita si impacata.
in fine...treci peste moment peste situatie, viata ta revine la normal, toate sunt ok pana intr-o zi...ce mai oribila zi...cea in care apar regretele si parerile de rau pentru ce ai facut...incerci sa repari lucrurile dar...pur si simplu...e mult prea tarziu.

2 comentarii:

New Dawn Ahead spunea...

da. si dupa asta. apare altul. :)

total diferit fata de cei 2.

si e pur si simplu altceva.

Anonim spunea...

I`ll take the lover, thank you! :))


(sinzi)