15 iunie 2008

perfect timing vs bad timing


toate se invart in jurul timpului. timpul este cel care conduce universul, si timpul este cel care ne conduce si pe noi. relatia noastra este intre ceea ce mie imi place sa numesc bad si perfect timing.
astazi toate sunt bune si ne iubim, iar maine...se inampla ceva si unul dintre noi nu mai este sigur de sentimentele lui...si se hotaraste sa o lasam mai moale
dupa...in viata unuia din noi "brusc" apare altcineva. toate merg bine, este persoana perfecta din absolut toate punctele de vedere si tocmai de aceea, pentru ca lumea ta este guvernata de acea perfectiune se inampla ceva si din partea celeilalte persoane apar regretele, si din nou sentimentele de iubire si de parere de rau, si cele de hai inapoi te iubesc.
nu stii ce sa faci, stai si te gandesti ce este cel mai bine pentru tine si pentru nervii tai, si te hotarasti sa ignori ceea ce ti se zice si sa iti continui relatia asa-zis perfecta.
intr-o zi, afli cele mai urate lucruri, cineva iti deschide ochii, afli numai lucruri rele, lumea, persoana, relatia, viata, universul tau roz brusc se dezmembreaza ca piesele unui puzzle.
intri in depresie, nu iti revi, bei, iei anti-depresive, te cosolezi ca maine va fi mai bine, te uiti la poze, iti aduci aminte. timpul trece si iti dai seama ca nimic din ceea ce a fost nu va mai fi vreodata la fel.
atunci te hotarasti ca, tot cel/cea care te-a asteptat atata timp este persoana potrivita pentru tine. va intalniti iesiti impreuna, va tineti de mana...totul pare a fi perfect cand evident acel bad timing, ghinionul ala care te urmareste permanent face ca....totul sa se termine, ca el sau ea sa isi gaseasca pe altcineva...si...ca acest ciclu sa continue

Niciun comentariu: