20 iunie 2008

love?!


love. being in love. i remember my first time being in love. everybody around me is in love.
cum am ajuns noi sa ne exprimam dragostea? romantismu e doar ceva expirat pe care nu mai dam doi bani?! a ajuns dragostea sa fie superficiala sau prezenta doar ca sa fie?
internetul. marvelous invention. ciudat cum a ajuns sa ne inlocuiasca totul de la carti, harti, radio si inca multe altele...chiar si sentimentele. am ajuns sa trimitem flori virtual, pupici, imbratisari si chiar inimi, toate astea virtual.
internetul este noua metoda de socializare, de a cunoaste lume, de a te indragosti?!
fluturasii din stomac pe care ii simteam mergand pe strada si vazandu-l au fost inlocuiti de aparitia lui subita pe mess. prima intalnire si prima conversatie intr-o relatie sunt de cele mai multe ori pe mess, datorita emoticonurilor care ne reprezinta cel mai bine sentimentele.
de ce a ajuns sa ni se para mai interesant sa facem toate acestea virtual? am ajuns sa fim prea rusinati de propriie noastre persoane? suntem atat de frustrati incat de cele mai mute ori in loc sa iesim cu prietenii sa bem ceva preferam o conferinta cu microfoane si weburi.
facem toae astea din comoditate sau ne simtim mai bine in "umbra" ascunsi dupa un monitor exprimandu-ne in scris?
prefram sa ne atasam de niste imagini, de felul in care ni se descriu oamenii pe care ii cunoastem, sa ne creem o alta imagine diferita de cea pe care ei o au in realitate.

Un comentariu:

WhoCares spunea...

asa e...ce ar trebui sa facem?
"let's change the world.."dar cum?