19 iulie 2008

my story -2-

trecusera multe ore pana cand diane s-a trezit si s-a dezmeticit. ajunsese acasa. nu stia cum. langa patul ei era cutia de xanax cumparata cu cateva zile in urma. din ea lipseau 2 pastile. s-a ridicat usor din pat si a inceput sa inspecteze curios camera. vroia sa vada daca fusese real sau daca totul fusese numai un vis, cand dintr-o data a vazut pe pat cartea lui roger de vizita. nu stia cum sa reactioneze in fata unei astfel de situatii. mai demult se gandea mereu ce va face cand il va vedea, cum va reactiona, avea mii si mii de scenarii in care el de intorcea ii explica ce se inamplase, de ce a lasat-o balta si ca totul va reveni la normal. toate acestea erau in mintea ei. niciodata nu s-ar fi gandit ca o sa ajunga sa se reaintalneasca nu numai dupa atata timp ci si prin intermediul fiului lui.

a gasit ca ar fi inutil sa il mai caute vreodata sau sa mai vorbeasca cu el pentru ca sigur el avea viata lui, familia lui si nu ar vrut sa fie la randul ei "femeia care strica relatii". incet-incet a revenit la monotonia vesnica. aceleasi ore petrecute langa telefon sau pe scaun langa usa in asteptarea unei vesti sau a sosirii lui dominic. intalnirile cu el erau din ce in ce mai rare si mai reci. uneori ieseau sa ia cina in oras, nimic mai mult.

pe langa faptul ca era macinata de durerea indiferentei pe care o avea dominic pentru ea, si de seninatatea cu care ii povestea toate aventurile sale, era plina de dubiib in ceea ce il privea pe roger. unde a fost in tot timpul asta? ce s-a intamplat? de ce a fugit fara nicio explicatie? de ce s-au reintalnit?



[to be continued...]

Un comentariu:

Linn spunea...

da add la dark_katt20
iti trimit pe mess ce`am scris eo:P inceputul e chiar primul lucru ce l`am scris pe blog:D