27 iulie 2008

real life shit


dupa mine, cea mai grea senzatie este trecerea rapida de la bucurie la tristete. pe mine schimbarile mele de dispozitie ma chinuie si ma obosesc ingrizitor. da stiu, e vina mea ca pun prea mult suflet si ca ma consum degeaba undeva unde nu are rost.

ce faci atunci cand ajungi "la o rascruce de vanturi" ? atunci cand fericirea ta, sau mai bine zis starea ta de bine atarna de o alegere? de cele mai multe ori alegem gandindu-ne inainte la binele celorlalti inaintea binelui nostru. nu e bine asa. pentru sanatatea pshihica nu e bine. nu merita. sunt foarte putini care merita cu adevarat, dar...din cauza oamenilor care merita nu vom fi nevoiti sa facem niciodata o alegere.

ce faci cand iubesti foarte mult pe cineva care iti face oarecum rau prin comportamentul sau? atunci sunt numai 2 optiuni, si pe oricare ai alege-o vei avea de suferi. ori lasi in pace si se termina tot, ori accepti totul asa cum este si suferi in continuare si accepti un comportament de cacat.

de ce nu exista o lume perfecta? o lume in care toate sa iti iasa exact asa cum iti doresti. o lume a ta, fericita, plina de dragoste si afectiune, intelegere si compasiune? o lume in care sa nu ne lasam dominati de sentimente

inspired by B - you know i love you

3 comentarii:

Linn spunea...

in lume trebuie sa existe alegeri ca sa facem greseli pentru ca mai apoi sa invatam din ele:)

Anonim spunea...

ei bine am auzit mult prostia asta cu invatatul si e doar o prostie. o minciuna pe care o spun unii oameni, in general femeile, pentru ca lor le place ca viata sa fie complicata si nasola pentru unii . le face o bucuri tampa si intensa.

de ce nu poate sa fie asa? pentru ca nu exista reguli asupra dreptului unei persoane de a se reproduce. asa ca in general se reproduc in mare parte idioti, nemernicii, tarfele si toata mizeria societatii. daca ar exista astfel de legi totul ar fi bine dupa cateva generatii, dar nu sunt. in plus suntem cam multi oamenii pe planeta asta

Annie spunea...

@cyp - blogul meu nu e fan-clubul friederich nietzsche