22 iulie 2008

my story -3-

dominic fusese plecat intr-o calatorie de afaceri in alta tara pentru mai multe saptamani. fiind singur acolo si neavand pe nimeni cunoscut cu el si neavand nici timp sa umble sa socializeze si sa cunoasca alti oameni, a petrecut foarte mult timp vorbind cu diane. isi trimiteau e-mailuri, se sunau si vorbeau ore intregi chiar si despre cele mai banale si stupide chestii.

nu mai era mult si dominic trebuia sa ajunga. toata aceasta relatie a tinut-o ocupatape diane si nu a mai avut timp sa se gandeasca la roger. in sfarsit a venit ziua sosirii lui dominic. cei doi erau ca niste adolescenti. mergeau pe strada de mana, isi aruncau priviri fugare... lui diane nu-i venea sa creada ca in sfarsit dominic era numai al ei. ca nu il impartea, ca nu il interesau altele, ca putea fi alaturi de ea oricand. totul era absolut perfect.

lucrurile nu au fost bune si frumoase pentru mult timp. in aproape o saptamana dominic si-a reintrat in ritm, avea "inatalniri de afaceri", intarzia la intalnirile cu diane, in unele zile uita chiar si sa o sune. diane, iubindu-l atat de mult ce altceva avea de facut decat sa stranga din dinti si sa accepte totul asa cum ii era dat, asa cum facea de fiecare data.

uneori se intreba de unde atata rabdare, de unde atata iubire inca "vie" dupa atatea dezamagiri si dupa atata suferinta. criza de nervi era inevitabila. incepuse sa tremure si sa nu se mai poata concentra. in cateva momente masura camera in lung si in lat. simtea furnicaturi in tot corpul. incepuse sa se zbata. ii trebuiau pastilele. dar...unde erau?! in disperata-i cautare dupa pastile a gasit cartea de vizita a lui roger. nu a mai ezitat. si-a luat telefonul si a format numarul
"da"- s-a auzit vocea lui care-i era atat de cunoscuta
"buna....sunt....."
"stiu cine esti. nu credeam ca ma vei suna vreodata"
"pai...vroiam sa...."
"da. si eu. ne vedem in jumatate de ora la cafeneaua din coltul strazii mele. te astept."

dintr-o data se simtea mai bine. mai linistita. a uitat chiar si de pastile. si-a luat haina din cuier si a plecat.


[to be continued...]

Niciun comentariu: