28 august 2008

...hey!?


astazi a fost una din zilele interesante. am facut vinete pentru familie...da stiu :)) cine si-ar fi inchipuit vreodata anitta in bucatarie?!? oh well...au iesit foarte foarte bune, la fel si salata de rosii. niciodata nu m-as fi inchipuit intr-o bucatarie timp de 2 ore chinuindu-ma sa coc 3 vinete pe un aragaz idiot si dupa pe un gratar si mai idiot. oricum ideea e ca vinetele au iesit foarte bune si lor le-au placut si mie mi-au adus aminte de acasa.

la scoala....e obositor ca orele aici sunt de 1h si 15 minute si la franceza si spaniola simt ca turbez de plictiseala, dar trece ca ma mai ocup si de alte chestii si e destul de ok. vineri o sa fie ceva petrecere organizata pentru cei care suntem noi in liceu . ma rog petrecere e mult zis. prea mult zis. o sa fie mai mult o intalnire la care o sa ne dea inghetata si inca nush ce :-?? in fine....poate petrecere e prea mult zis, mai mult adunare.

inca sunt la inceputul adaptarii la sistem. adica....pentru mine...e foarte ciudat sa...merg la mate si sa lucrez cu calculatorul. si nu orice fel de calculator, ci unul care iti face grafice si tabele si iti calculeaza orice vor muschii tai. la inceput profesoara m-a vazut cam nedumerita. adica nici nu stiam sa-l pornesc !!! si a venit si m-a intrebat daca noi folosim alte tipuri si eu am ramas ceva gen :-s ...aaaa noi facem totul in cap..:| replica pe care mi-a dat-o mi-a placut la nebunie. a zis ca sistemul dupa care lucreaza ei nu inseamna sa inveti sa calculezi tu in cap totul pentru ca nimeni nu te pune sa calculezi in cap ci, cerintele sunt ca tu sa stii sa folosesti aparatele care stiu sa faca asta.

in fine...sunt atat de obosita, si mi-ar placea sa pot sa stau mai mult sa scriu pentru ca am atatea sa va zic numai ca nu am timp pentru ca la mine e 10 fara 20 seara si trebuie sa imi fac temele la engleza si trebuie sa mai si dorm ca ma trezesc devreme ca merg la scoala pe jos ceva gen 2 km sau asa si e foarte obositor. ma doare fiecare muschi din corp, dar o sa profit de weekend sa ma relaxez.

love u all

p.s. pun o poza pe care a editat-o sabina nush cum...collageul e facut in timp ce aveam webul pornit. enjoy :))

2 comentarii:

Anonim spunea...

inca ma uimeste faptul ca ei au calculatoare la mate :o si la noi profu vrea nu numai sa faci totul din cap, dar sa faci si direct, fara prea multe detalii (de care tu ai nevoie, dar ce conteaza), sa tii minte si grafice idioate de functii sau alte chestii gen tabele de variatie & stuff. well, nu degeaba se numeste The American Dream... si nu degeaba te plictisesti la franceza si la spaniola. adica, acolo e mai simplu la unele chestii (noi suntem mai avansati, multi spun asta si vad ca asa si e), insa chiar si la chestiile grele gen mate si engleza, gasesc modalitati de simplificare, chestii interactive si nah...la noi innebunesti de atatea detalii inutile si de atatea materii care nici nu ar trebui sa existe in programa...
waiting for new posts, mitzi, and for photos:X:X
kiss :* :X

Anonim spunea...

ador calculatoru ala :D
da e scump al dreaq. 100 $ ;;)